Sharje të rënda janë bërë nga Tom Doshi në një emision ‘live’ kundrejt gazetarit Rakipllari.

“I nderum Zoti Balla ndjej detyrimin të shkuj dy rrjeshta për reagimin tim. Pavarësisht se këto akuza , ndjej të them se reagimi im i brendshëm ishte emocional. Si person i ofroj ndjesën time Robertit”, ka shkruar Doshi.

Siç u publikua në media, gazetari dhe Tom Doshi janë përplasur ashpër ‘live’. Doshi është lidhur “live” me emisionin në një bisedë telefonike, ku i ka thënë Rakipllarit që të ketë turp që është marrë gjithë kohën me emrin e tij. “Mbylle gojën! O ku*vë!, ka thënë Doshi në mbyllje të telefonatës.

 


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here