Mbyllet numërimi në Devoll, fiton Partia Demokratike
Është mbyllur procesi i votimit në disa zona.

PD ka fituar bashkinë e Devollit duke marrë 194 vota më shumë se sa PS.

Në këtë bashkia janë numëruar të gjitha kutitë e votimit dhe rezultatet janë si më poshtë:

PS 7425

PD 7619

LSI 1218

Krahasuar me vitin 2017, PS ka shënuar një rritje me 1634 vota, PD kas pasur një rënie me 762 vota dhe LSI ka pasur rënie me 245 vota.

Një garë e fortë po bëhet në Durrës, Shkodër dhe Tiranë, ku mandatet pritet të lëvizin, ndërsa mbeten edhe shumë kuti votimi për tu numëruar.

Nuk dihet nëse fituesi do të shpallet mbrëmjen e sotme.

.
Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *