Partia Socialiste ka fituar në qarkun e Elbasanit me 86224 vota kundrejt Partisë Demokratike me 57878 vota, me një diferencë prej 28346 votash.

Në përqindje, PS ka fituar 8 mandate deputetësh me 55.22% të votave, ndërsa PD ka siguruar 6 mandate deputetësh me 37.06 % të votave, pas numërimit të 511 Qendrave të Votimit.

Lëvizja Socialiste për Integrim në qarkun e Elbasanit ka mbetur pa mandat deputeti, duke mbledhur 4.41% të votave, ose 6892 vota në total në zgjedhjet e 25 prillit

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here