Mbyllet rinumërimi në Berat, LSI nuk e merr dot mandatin për pak vota

Mbyllet rinumërimi i 114 kutive të qarkut të Beratit.

Në rezultatin përfundimtar, LSI është rritur me 15 vota.

Ndërkaq nga ana tjetër, PS është ulur me 18 vota.

Diferenca nga 77 vota, shkon në 58 të tilla.

Sipas KAS me rinumërimin e këtyre kutive, LSI nuk e merr mandatin.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *