Më afër rri unë me taksistin se sa ti me Atdheun/ Ledjana i përvishet Antonelës: Avash se do të mbetet në fyt

0
12Puntatën e djeshm në “Antonela tha se takimi ia “shp ifi”, ndërsa i tha Ledianës se ajo mban shumë distancë me djemtë me të cilët del në takim dhe se i in joron ata.

Antonela iu përgjigj duke i thënë se Atdheut po i mbante atë qëndrim, pasi ishte irrituar me të, pasi e refuzoi njëherë.

Pjesë nga debati: Antonela: Takim koti, na mori gjumi, ma shpifi krejt

Lediana: Unë isha e irrituar me të dhe mbajta qëndrim. Ti po përgatitesh për takimin tënd?
Antonela: Do ta shohësh ti takimin tim. Unë dhe me shoferin e taksisë rri më afër se ti me djemtë.

Lediana: Nuk jam si ti që afrohem me të gjithë. Avazh se do të mbetet në fyt ty.

.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here