“Më doli para në rrugë e më kërkoi…” Ja dëshmia e policit që u arrestua për ngacmim s.eksual – Shkodra News


Ky është punonjësi i Policisë në Lezhë që u arrestua, pasi ka tentuar të kryeje marrëdhënie seksuale me një vajzë të mitur.

“Kam qenë duke lëvizur me makinë në Ishull-Lezhë dhe e mitura më ka dalë para në rrugë e më ka kërkuar ta çoj tek një banesë në qytetin e Lezhës”.

Kështu është shprehur para hetuesve, efektivi i policisë së Lezhës Kol Kola.

62-vjeçari mësohet të ketë thënë se e gjitha ngjarja është e inskenuar, duke mohuar ta ketë ngacmuar seksualisht vajzen e mitur.

Burimet thanë se ndalimi i 62-vjeçarit u krye pasi dyshohet se në datë 29 prill 2021 ka tentuar të kryejë marrëdhënie seksuale me një të mitur të moshës 13-vjeçare, nxënëse në një nga shkollat 9-vjeçare të qytetit të Lezhës.

pjimage (64)


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *