Më je bërë si pëllumb /Antonela e lëshon veten fare: Ngrihet dhe i fut duart Mevlanit

0
14

Ndërsa në studio diskutohej takimi i Mevlanit dhe Ledianës, Antonela ‘e ng acmon’. Komentet në studio

Antonela: Po sa i mirë ke dalë sot, si pëllumb. Mevlani: Rrosh zemra. Ndërkohë që pas kësaj Antonela çohet dhe shkon ta përqafojë, ndërsa Lediana ‘e kalon’ situatën me një buzëqeshje ‘të n grirë’.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here