Me l.ot në sy, Shqipja rrëfen dhu.nën nga ish bashkëshorti: Ish burri me vellane e tij me rri.hnin cdo dite

Shqipja tregon mes lotësh divorcin nga ish bashkëshorti dhe dhu.nën që përjetoi për vite me radhë prej tij.

Në takimin me Rolandin, ka rrëfyer se si ndodhi divorci pasi babai i saj ndërroi jetë. Ajo ishte me tre fëmijë dhe e pati të vështirë sepse nuk mori pronë dhe u kthye sërish tek prindërit.Shqipja: Kur jam divorcuar më ka rënë qielli mbi kokë. Kur e kujtoj, e di unë si e kam përjetuar. Isha me tre fëmijë, dy vajza dhe djalin më të vogël. Më ka ushtruar edhe dh.unë pas lindjes së vajzës së parë. Ishte i dhu.nshëm dhe nuk e dija pse ishte. Që aty duhet të pritej shiriti, por unë isha fëmijë, pa mbush unë 16, ai pa mbushur 18. Pas gjyqit, më çuan tek prindërit e mi se nuk më qëllonte asnjë metër katror pronë. Më lejuan të mbanim vetëm djalin. Pas pak kohe, më vd.iq edhe babai.Kam jetuar me dh.unë që pasi u bë vajza 1 vjeç, më ka gj.uajtur im shoq. Më pas më ka gju.ajtur dhe një person në familjen e tim shoqi. E kam dashur dhe më donte e nuk e mendoja që të shkoja në shtëpinë e prindërve. Këtë më thotë dhe im bir që më thotë pse vazhdove e bëre fëmijë të tjerë. Kam shkuar dhe në polici e kam raportuar për vëllain e tij dhe jam dh.unuar sërish. Vjehrrit e mi kanë qenë të mrekullueshëm, ama vazhdoi keq keq keq sa… Kur v.diq im atë, më solli fletën për tu divorcuar.Rolandi: Po tani është martuar?

Shqipja: Fill pas ndarjes, mësova se kishte lidhje me nusen e shokut. Më pas u martua me një zonjë, ajo më ka folur në fillim, kemi pirë kafe dhe është shumë zonjë. Më respekton dhe e respektoj.Më pas tregoi historinë e tri.shtë me motrën e ndjerë, e cila është ndarë nga jeta sepse është mby.tur dhe ka humbur kontaktet me djalin e saj.

Shqipja: Pas vd.ekjes së motrës, i thamë që motra nuk jeton, është mb.ytur dhe shpresoj që djali të jetë gjallë se nuk kam folur dhe nuk e di ku është.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *