Kryeministri Edi Rama ka dhënë pak më parë lajmin e shumëpritur për të gjithë shqiptarët. Rama ndau me ndjekësit pamjet e intervistës së dhënë nga drejtori i kompanisë Emaar Properties i cili do të ndërtojë Portin e Durrësit, për CNN.

“Durrësi, Dubai i Vogël i Mesdheut, në CNN”, shkruan kryeministri Rama krahas videos.

Alabbar thotë gjatë intervistës se do të jetë i pari që do të shkojnë në Shqipëri për të investuar pasi Europa e re është shumë tërheqëse, duke veçuar ato që kanë ndodhur në Shqipëri përgjatë këtyre viteve.

“Europa e re është shumë tërheqëse për mua. Kur shikoj Shqipërinë dhe atë që po ndodh me qeverinë atje, shoh sa shumë po punojnë të gjithë për të zhvilluar vendin dhe për ta çuar përpara. Dhe si ta them unë dua të jem i pari që shkon atje.

Sepse të gjithë treguesit janë të duhurit, dyfish rritje në turizëm, 450 km bregdet të mahnitshëm me pamje nga Greqia aty pranë. Rritja ekonomike është mbresëlënëse, qeveri që punon ditë-natë për t’u bërë pjesë e Europës së vërtetë. Qeveria ka një të shkuar për shkak të qeverive të mëparshme. Asgjë nuk bëhet brenda nate dhe të gjithë treguesit janë pozitivë sipas meje”, shprehet ai.

 


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here