Mehdi dhe Zejnep sërish në krahët e njëri-tjetrit, por zbuloni çfarë do të ndodhë me Baresh

Kush po mundohet të frikësojë Zejnepin? Kush fshihet në të vërtetë pas atentatit të saj? Mehdi meson rreth asaj çfarë ka ndodhur me Zejnepin dhe vrapon ta përqafojë atë.Por si do të pritet ky afrimitet nga Baresh? Çfarë do të thuhet mes Savash dhe motrës së tij?Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *