Mendoi se Zoti e kishte bekuar 48 vjeçe se kishte mbetur shtatzënë, kur e vizitojnë mjekët shikojnë se ajo kishte…. ishte sa një shalqi në masë

0
29
PIC BY MARGARET MCMAHON / CATERS NEWS - (PICTURED:Margaret Mcmahon today) -A mum has described her never-ending pregnancy horror after doctors discovered a melon-sized tumour in her womb. Margaret Mcmahon, 48, from Belfast first went to the doctors after realising something was wrong in 2013 after her stomach ballooned in sized. Her symptoms, which included a bloated stomach and abdominal pains, were put down to Irritable bowel symptoms (IBS) by her doctors. Unsatisfied with the diagnosis, the mum of two eventually paid for her own CAT scan where her melon-sized tumour was discovered. SEE CATERS COPY

This post has already been read 27 times!

Margaret McMahon nga Belfast, mendoi se ishte shtatzënë në moshën 48-vjeçare por pas disa kohësh ajo zbuloi një të vërtetë të frik shme.

My Life Was On Hold” Mother Shares Her Horrifying 3 Year “Pregnancy” |  theIndusParent

9 muaj kaluan pa u ndjerë dhe “shtatzënia” i supozuar i zgjati 3 vite. McMahon shkoi për t’u kontrolluar tek mjekët më në fund pas shumë lë niesh pas dore.

Pas një ska nimi me lazer ata bënë të mundur zbulimin e një tu mo ri me madhësinë e një shalqiri.

Ajo u bë operim dhe mundi të shpëtonte duke hequr nga m itra kështu tum orin që në mendjen e saj ishte një fetus.

Mother who 'looked pregnant for 3 YEARS' found to have tumour growing in  her womb | Health Medicine Network

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here