“Eja knaqu fort sipër meje, ma ço *** nu do”, imami pataks adoleshenten tiranse

0
3549

This post has already been read 3537 times!

Nje vajze është sho kuar nga ajo që i ka kërkuar një imam gjatë një bisede ne Direct në Instagram.

Imami i ka kërkuar foto nu do dhe i ka përmendur në bisedë e sipër disa pozicione se ks uale. Ja biseda mes tyre e publikuar nga “joq”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here