Meriton dekoratë nga Presidenti – Korrieri.net


Gazetarja Esiona Konomi është përlotur në emisionin “E ardhmja është vajzë”, teksa ka folur për humbjen e babait të saj. Ndër të tjera, Konomi theksoi se busulla e saj në jetë është bashkëshorti.

“Për shkak të humbjes së hershme unë nuk kam shumë kujtime. Prandaj është im shoq, është busulla ime dhe meriton një dekorat nga presidenti i Republikës. Janë edhe disa burime që më sjellin shumë informacion, që nuk dua t’i përmend por më ndihmojnë gjithmonë. Nuk janë shumë, nuk e di nëse na ndjekin pasi janë shumë të angazhuar”, tregoi Konomi teksa u përlot.


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *