Merret Vendimi/ Nga 1 Qershori, Ja cfarë do ndodh në Itali

Merret Vendimi/ Nga 1 Qershori, Ja cfarë do ndodh në Itali Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Në 48 orët e fundit Italia ka regjistruar numrin më të ulët të të infe’ ktuarve që nga tetori i vitit 2020.Kjo ka bërë që autoritetet italiane të nisin hartimin e masave të reja të pa’ndemise, që do të çojë vendin drejthapjes. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Kufizimi i lëvizjes gjatë natës për qytetarët italiane do të hiqet totalisht, duke filluar nga 21 qershori. Ndërkohë nga dita e diel Italia njoftoi fundin e karantinës pesëditore të vendosur deri pak ditë më parë për udhëtarët nga Bashkimi Europian.

Me qëllimin për të rimëkëmbur sektorin turistik. Ministri i Shëndetësisë, Roberto Speranza, nënshkroi një urdhër që parashikon hyrjeen e udhëtarëve nga Bashkimi Europian.

Tani zona Shengen, Britania e Madhe dhe Izraeli, me një test neg’ativ, duke anuluar gjithashtu karantinen e detyrueshme.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *