O zot familjaret e shkrete/ 19 vjecari shqiptar humbet jeten gjate perleshjes mes grupeve

19-vjeçari shqiptar, i identifikuar si Serxho Sharra, ka hum.bur je.tën pas një për.leshj.eje mes dy grupeve të rinjve në Turqi.Mediet turke raportojnë se i riu ka ndërruar jetë pasi u që.llua me th.ikë gjatë she.rrit mes dy grupeve, ndërsa një tjetër  shqiptar ka mbetur i pl.agos.ur dhe ndodhet në gjendje të rë.ndë.

Raportohet se autorët e vra.sjes ia mbathën nga vendngjarja dhe janë vënë në kërkim nga policia.Shqiptari humbi je.tën në spital

Serxho Sharra, në vendin e ngjarjes mbeti i pl.ago.sur, por ka ndërruar jetë në spita, pasi nuk ka mundur t’i mbijetojë pla.gëve të marra.Trupi i Serxho Sharrës u dërgua në mo.rgun e Institutit të Mjekësisë Ligjore për ekzaminim. Një hetim ka nisur nga policia turke për zbardhjen e rrethanave të ngjarjes së rë.ndë.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *