Çfarë po planifikojnë kësaj here Firuze dhe Lejla? Selin i dhuron Demirit një lule të marrë nga Vedati.

Tashmë ata sa vijnë dhe bëhen më të afert me njëri-tjetrin. Çfarë do të thuhet mes Alarës dhe Burakut?


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here