Presidenti i Republikës Ilir Meta, ndërsa ka publikuar një foto me bashkëshorten Monika Kryemadhi, ka uruar besimtarët ortodoksë për Ditën e Pashkëve.

Në kë ditë të shenjtë, presidenti uron mbarësi e shpresë në familjet shqiptare.

“Gëzuar Pashkën! Drita e kësaj Dite të Shenjtë të ngrohë zemrat dhe të ndriçojë gjithmonë familjet tuaja me shpresë, mbarësi dhe gëzim!”, shkruan Meta bashkangjitur fotos së publikuar.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al

.
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here