Per te gjithe konkurrentet e Perputhen jane diskutuar edhe lidhje jashte programit. Prej disa kane qene te verteta e disa te tjere i kane mohuar.

Qe ne fillim per Mevlanin eshte folur se eshte i martuar dhe ne fakt kjo eshte e vertete! Burime të afërta për AfterParty.al zbulojne se Mevlani në të vërtetë është i martuar në Gjermani me një shtetase gjermane për letra, pra jo me dashuri.

E pra nese eshte keshtu kete e di edhe Lediana keshtu qe nuk eshte ndonje problem per ta.

 


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here