Ministrja e Arsimit Evis Kushi ka marrë një letër nga studentët të cilët kërkojnë përgjysmim të tarifave të shkollimit në Bachelor dhe Master.

Kërkesa shtron tre pika në të cilat thuhet se shumë familje janë prekur ekonomikisht nga pandemia duke humbur dhe punën e tyre. Ndër të tjera ata shkruajnë se nuk kanë qenë të pranishëm në auditore duke shtuar se mësimi ka qenë i pjesshëm. Ndërkohë ata kanë bërë dhe krahasimin mes mësimit online dhe në auditore.

 

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here