“Mjaft më me presione or.dinere me bukën e gojës së…”. Tr.ondit Ilir Meta, shpër.then si kurrë ndonjëherë: Ndal abuzimit…

0
104

This post has already been read 101 times!

Presidenti Ilir Meta ka reaguar sot me tone tejet të ashpra ndaj 61 bashkive duke theksuar se nuk duhet të merren me “kapjen e votës”.

“Është shumë e rëndësishme që 61 bashkitë të përqëndrohen në përmirësimin e shërbimeve ndaj qytetarëve dhe jo në “kapjen” e votave me pahir dhe presione ordinere me bukën e gojës. Rritja e taksave që paguajnë qytetarët nuk u është kthyer në shërbime më të mira, përkundrazi në degradim të tyre.

Kur kjo ndodh në Elbasan, mendoni në bashkitë e tjera. Çdo zyrtar të bëjë detyrën me përgjegjësi të lartë ndaj qytetarëve dhe komunitetit. Fatkeqësisht reforma administrative u keqpërdor për të përqëndruar pushtetin vendor në pak duar e jo për të përmirësuar shërbimet ndaj qytetarëve.

Taksat e qytetarëve të mos keqperdoren për të shtuar fondin e pagave për fushatë partie, por për të përmirësuar shërbimet ndaj qytetarëve. NDAL abuzimit me pushtetin vendor nga cilido!” shkruan Meta në postimin e tij.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here