Mjaft pive hashash mor burre/ 20-vjeçari që lloi me ar më komshiun pasi ai e këshilloi, si nisi ngjarja në tek unaza re?

Detaje të reja janë zbardhur nga pla gosja e djeshme në “Astir”. Mësohet se dy personat e përfshirë në kon flikt janë komshinj me njërit-tjetrin. Aleksandër Mehmetaj 20 vjeç, ka qëlluar me ar më Spartak Beqirajn 45-vjeç, pas një kon flikti të çastit mes tyre. Bëhet me dije se 20-vjeçari njihej si një person, i cili konsumonte lëndë nar kotike dhe gjatë një bisede, 45-vjeçari e ka këshilluar të mos “pijë më”.

Debati ka de gjeneruar në sha rje, e më pas i riu e ka që llluar me pi stoletë në këmbë 45-vjeçarin. Gjithashtu në kërkim nga policia janë shpallur edhe dy të rinj, të cilët aku zohen për “Moskallëzim kr imi”.