“Mjaft re/nkove kur ben se/ks”, komshinjte i dergojne letër ankese, vajza e re e hedh në internet

Një vajze e cila shqetesonte komshinjte me zhurmat qe bente gjate marredhenies in/time, ka shperndarë në rrjete sociale një letër që fqinji i saj i zemëruar i ka dërguar, nëpërmjet së cilës i kërkon “të ndalojë së ulër/ituri si një derr” kur bën s.eks.Fotoja, që tregonte se ishin përdorur shkronja të mëdha për ta shkruar mesazhin, u bë menjëherë virale, shkruan “The Sun”.“A mundet të ndaloni së bërti/turi si një derr kur kryeni marrëdhënie se/ks/uale? Jemi të gjithë të lodhur nga kjo!!! Fqinjët.”Fotoja deri më tani ka marrë më shumë se 1,100 komente dhe mbi 21,000 pëlqime.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *