Lajme të mira për shqiptarët.

Pas Danimarkës edhe Belgjika ka njoftuar heqjen e të gjitha kufizimeve për qytetarët shqiptarë që duan të udhëtojnë drejt saj.

As testi për Covid dhe as vaksinat nuk janë të detyrueshme.

Mjafton bileta, pasaporta dhe maska.

Lajmin e ka njoftuar aeroporti ndërkombëtar “Nënë Tereza”.

“Ju urojmë shëndet të gjitha familjeve që bashkohen. Ju faleminderit për bashkëpunimin,Tirana International Airport”.

Për më shumë informacione, lajme të përzgjedhura foto dhe video interesante, ju ftojmë të na ndiqni edhe në faqen zyrtare të meganews.al në Instagram, një tjetër mënyrë për të qenë në kontakt me gjithësecilin prej jush. Instagram: @meganews.al
Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here