Ngjarja e mëposhtëme që do u tregojmë mund të cilësohet si një mrekulli edhe pse ka disa që e quajnë thjesht një gabim të mjekëve.

Vogëlushi Keilin Johanna Ortiz Montoy u çua në spital në Villanueva, Honduras më 6 gusht nga nëna e tij, pasi kishte heqje barku dhe dehidratim. Mjekët thanë se ai kishte një in feksion të rëndë dhe e vendosën të voglin në kujdes in fektiv.

Tre ditë më pas mjekët i thanë nënës se i vogli kishte ndërruar jetë. Më pas si e do zakoni djalit të vogël duhej t’i jepej lamtumira, por një mrekulli ndodhi. Teksa do ta përcllinin nëna e ndjeu që ai jetonte dhe kërkoi të hapej ar kivoli.

Djali 7 muajsh merrte frymë. Cilido qoftë shkaku, kjo histori është provë se jetën dhe vde kjen i ndan një hije e hollë.Për disa ky është një gabim i madh që bënë mjekët, madje nisën dhe het ime për ata. Më pas i vogli u kurua në një klinikë lokale dhe gëzon shëndet të plotë.

/RDA News

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here