Mjekut shqiptar i gjetën 500 milionë lek në shtëpi dhe në zyrë/ Prekin në zemër shqiptarët: Kujt t’i biem në qafë, doktori na i kërkon paratë në dorë

0
27Në lidhje me skemën e korr upsi onit që funksionon Brenda QSUT për regjistrimin e një op era cioni dalin bisedat e familjarëve të pacientëve që kërkojnë para tek të afërmit për të mbledhur shumën e nevojshme.

Në përgjime del kryesekretarja e G jyka tës së Krujës Manuela Mallkuçi, rast i cili çoi në zbulimin e skemës, që flet me një të afërm për të mbledhur 2 mijë euro. Ajo thotë se i duhen paratë për të nesërmen pasi bashkë me personin që po e ndihmon do ia japin doktorit në dorë para se të kryejë op eracionin.

Përgjimet e zbardhura nga Abcnews.al: Manuela: Ej, m’ka thon nesër me e shtru ai

I afërmi i saj: Nesër e? Manuela: Po do t’shkoj me Genën, do t’i japim lekët në dorë

I afërmi: Po mirë. Manuela: Kupto, ee nji mij euro gjejm po se dy mij euro do me ja dhon direct Gena, do tja fusim bashk n’dor atij Edvinit, se do t’shkojm direkt te doktori

I afërmi: Po, po, po. Manuela: Po du du nji mij euro tjera, kujt t’i bijm në qaf. I afërmi: Me I thoni Sabait at. Manuela: Kujt Saba. I afërmi: Sabait halls, he se I kena dhe ato thuj borxh, ktu, ktu thuj, a mo si them gjo moms, hajde thuj vet.

.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here