E ftuar në Tempora në nga Sonila Meço në RTV Ora, kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi u shpreh se Edi Rama të deklarojë sa i kushtojnë kollaret edhe se sa harxhon ai në një fundjavë, nuk ka kushtuar shkolla e fëmijëve të saj.

Kryemadhi: Nuk premtoj për vota, por e premtoj për fëmijët e mi që premtoj se do të jetojnë këtu. Fëmijët e mi janë në Tiranë, të shikohet edhe TIMS-i. Po edhe Edi Rama të deklarojë sa i kushtojnë kollaret edhe të pjeshkave sa paguan dhe të jesh e bindur se sa harxhon ai në një fundjavë, të siguroj që nuk ka kushtuar shkolla e fëmijëve të mi, që në fakt janë të deklaruara.

Unë dua që fëmijët të jetojnë në Shqipëri dhe dua që ta duan vendin e tyre. Sikurse kam dashur unë nënën dhe babain tim, ashtu dua që të më duan edhe fëmijët e mi, sepse shikojnë një nënë dhe baba që e duan vendin e tyre, si dhe i shërbejnë familjes së tyre, edhe pse merren me politikë.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here