Mond Cekici durres

0
770

Pista kryesore ku janë përqëndruar hetuesit për vra.sjen e Edmond Koçit, i njohur ndryshe si Mond Çekiçi, ka të bëjë me përplasjen mes grupeve kri.minale në qytetin e Durrësit. Faxnews raporton se për të rënë në gjurmët e autorëve janë duke u kqyrur dhjetëra kamera sigurie, në vendin ku ndodhi ngjarja. Hetuesit dyshojnë se në atentatin ma.fioz kanë marrë pjesë të paktën 4 persona, dy prej të cilëve kanë ekz.ekutuar 40-vjeçarin dhe dy të tjerë që i kanë ndihmuar ata, për t’u larguar pasi dogjën automjetin.

Grupi hetimor drejtohet nga drejtori i Policisë kriminale, Tonin Vocaj dhe drejtori për Kri.me të Rënda, Arben Dashi. Dyshohet se dy personat që kanë që.lluar drejt Koçit janë vr.asës me pagesë. Ata e kishin të mbuluar fytyrën me shall dhe kishin veshur rroba ushtarake. Ar.ma e gjetur në makinën e dje.gur pas kr.mit të rëndë është dërguar në laboratorin e krim.inalistikës për ekzaminim. Kujtojmë se Mond Çekiçi i njohu autorët dhe pak para se të qëllohej u tha: “Hapeni rrugën o gangstera”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here