Tashme jemi mesuar te gjithe qe partite shqiptare politike levizin nga te fryje era, dhe nga te kene fitimet me te medha.

Kjo eshte nje skeme e perdorur nga partia levizja socialiste per integrim, qe gjithemone shkon nga krahu i fitores, thjesht per te pasur pushtet per vete. Ju sjellim nje video me disa momente qe tashme duken shume qesharaket, kur Monika Kryemadhi i thurte levdata Edi Rames qe fitove, bravo qe fitove, ke rinine me vete.

Me poshte mund te ndiqni videon:

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here