Mos kini inat fare se e kanë thënë shkencëtarët: Burrat që janë martuar me gra të shëndosha dhe trup jo ideal janë më të lumtur!

Këto vitet e fundit më shumë se kurrë trupit po i kushtohet një rëndësi shumë e madhe, por sipas një studimi burrat që martohet me gra me trup të mbushur dhe jo si ai i modeleve janë më të lumtur.

Si të vishesh me stil kur mban masën 42 e më shumë

Ideja që burrat janë më të lumtur me gratë e dobëta është thjesht një ide e gabuar. Duket se është e kundërta. Pra, nëse keni dashur ta kaloni tërë jetën tuaj duke humbur peshë për të bërë të ndihet burrin po ju themi se e keni pasur gabim.

Kështu, sipas një studimi të kryer nga Departamenti i Psikologjisë i Universitetit Kombëtar Autonom të Meksikës, botuar në gazetën argjentinase Nuevo Diario , burrat që jetojnë me gra të mbushura dhe me trup jo idela janë më të lumtur dhe më të përmbushur sesa ata që rrijnë me gratë e holla.

Prandaj, ata priren të jenë më të gëzuar dhe më të prirur për të zgjidhur problemet e përditshme me më shumë qetësi dhe qetësi.

Kjo sepse gratë me forma të tilla kujdesen më shumë për burrat e tyre u falin atyre më shumë dashuri dhe më shumë qetësi, pasi nuk e kanë mendjen se sa peshë kanë shtuar.

/RDA News