Muc Nano: “He.ra ime e parë ishte 15 vjec me nje grua me eks.perience, ishte tra.umatike

Gazetari dhe analisti vjen per kater dite me radhe me nje shfaqje që do të ngjisë premierë në skenë nga neser, në zhanerin “Stand Up Comedy”, me një titull që pr.ovokon dhe që si tematike kryesore ka sek.sin dhe sek.suali.tetin.

I ftuar pasditen e sotme në emisionin “Rudina”, Mustafa Nano foli mbi shfaqjen e tij “Nuk ka ku.rva në këtë botë”.

Gjatë emisionit, Nano zbuloi se në shfaqje flet edhe për herën e tij të parë të cilën e quajti një eksperiencë t.raumatike.

“Ne flasim me turp për se.ksin ndërkohë që është kënaqësi e kësaj bote. E shohim si mallkim, por është bekim, qejf. Gjëja personale në shfaqje është hera ime e parë”

“Hera ime e parë ka qenë me një grua me eksperiencë. Ishte tronditëse, traumatike sepse kam qenë një gjë e vi.rgjër, kam qenë një produkt librash, isha pak i ndrojtur. Tani nuk jam më dhe kur shoh Muç Nanon e moshës 15-vjeçare them si ka mundësi”, tregoi Mustafa Nano.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *