Murati i dha duart për Olën/ Sindi e prek në zemër me fjalët: Uroj të jesh i lumtur


Pas shfaqjes së pjesës së parë të takimit me Anxhelon, Sindi i ka kërkuar falje pasi nuk ka qenë në gjendjen e saj më të mirë pas situatës me Muratin.

Ajo gjithashtu shprehu një mesazh për Muratin duke i uruar lumturi me këdo që ndihet mirë në program.

Shpresoj që të jesh i lumtur me këdo që ndihesh mirë në program dhe të kërkoj falje nëse nuk kam folur si duhet”, tha Sindi.

.

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *