Ndërsa po përgatiteshin për nisjen e xhirimit në studio, Ola dhe Murati ishin ulur afër njëri tjetrit, por Geliani nuk i lë rehat.

Me pretekstin se i dhim bte këmba, ulet afër Olës dhe i afrohet shumë pranë për ta përshëndetur duke i vendosur kokën tek supi i saj.

Murati, nga ana tjetër, i kërkon me mirsjellje të largohet, por Ola ndërhyn duke thënë se “abi” (vëllai në shqip) nuk është xheloz.

Kjo gjë e ka i rri tuar Muratin i cili i kundërpërgjigjet Olës duke thënë se “A të dukem gjë vëllai jot unë?”. Geliani e kupton mesa duket xhelozinë e Muratit dhe çohet nga vendi duke e puthur Olën në faqe. Por Murati qëndron shumë indi fferent ndaj të dyve dhe nuk reagon për këtë situatë.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here