Ndërsa më parë kishim tre shqiptarë në Eurovizion, Eugent Bushpepën, Ermal Metën dhe Eleni Foureirën, edhe këtë vit Shqipëria u përfaqësua me dy “bijtë”e  saj.

Në filane ka kaluar Shqipëria që përfaqësohet nga Anxhela Peristeri, e po ashtu edhe Zvicra që përfaqësohet nga Gjoni, djaloshi me origjinë shqiptare.

Tashmë na mbetet t’u urojmë shumë fat në finale dhe pse jo të jetë në 5-en më të mirë… madje edhe të fitojnë.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here