Sindi dhe Antonela janë përfshírë në një debàt mes tyre puntatën e djeshme në ‘Për’Puthen’.

Fakti që Sindi u shpreh se ka qenë morali i saj, i cili ka ndikuar që të mos krijojë një lídhje, ka sjellë reàgimin e Antonelës e cila u shpreh se është ofénduese.

Ndërsa Sindi iu drejtua se nuk e kuptonte se përse ajo i është kundérvénë kur ajo e kishte për parímet e saj personale e jo në mënyrë të përgjithësuar.

Takimi katër minutash mes Sindit dhe Atdheut ka ndézur gjàkrat mes saj dhe Antonelës.

Në debat e sipër vajza nga Shkodra e ka ofénduar duke i thënë se është sa taka e këpucës së saj, pasi Sindi i tha se mos ndjente konkurréncë.

Sindi: Po ndjen konkurréncën Antonela?

Antonela: Je sa taka ime 12 centimetra.

Sindi: Kjo dashuria juaj nga hiçi të duket e besueshme?

Antonela: Je xhéloze?

Sindi: Xhelozinë e ke ti shpirt që më krahason me takën.

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here