Naftëtarët e Ballshit hyjnë në grevë urie

0
23

This post has already been read 13 times!

Pas paralajmërimeve, naftëtarët e Ballshit kanë vendosur të futen në grevë urie për shkak se nuk kanë pasur një përgjigje nga kompania për rifillimin e punës si dhe për pagat e prapambetura.

Naftëtarët janë futur në grevë në ambientet e Rafinerisë. Mësohet se i pari që futet në grevë është kryetari i Sindikatës, Sokol Dautaj.

Fillimisht ata u mblodhën përpara uzinës në formën e protestës ndërkohë që ishin në pritje të një përgjigje.

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here