Naftëtarët futen në ditën e dytë të grevës së urisë, rrëqethin: Po nuk na dha shteti paratë do i japim fund jetës

0
19

This post has already been read 12 times!

Naftëtarët e Ballshit janë sot në ditën e dytë të grevës së urisë. Ata janë duke qëndruar përballë rafinerisë dhe kërkesat e tyre janë të qarta.

Institucionet zgjodhën të heshtin: Naftëtarët e Ballshit i rikthehen grevës së urisë - Citizens Channel

Naftëtarët kërkojnë marrjen e rrogave të 2 viteve që kanë punuar dhe rikthimin në punë. Deri më tani askush nuk ka reaguar për ta.

Kujtojmë se disa ditë më parë, naftëtarët protestuan në Tiranë, përballë ministrisë së Energjitikës dhe Infrastrukturës, por më kot. Ata kanë paralajmëruar se nëse nuk merren masa, greva e urisë do të vazhdojë shumë gjatë, deri në vet ëfl ijim.

Të bashkuar punëtorët fitojnë”/ Naftëtarët e Ballshit marrin pagën e luftës: Megjithatë kjo është një arritje e vogël! – Dosja AL

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here