Gazetari Artan Hoxha nuk ka lënë sërish pa shënjestruar ish-kryeministrin Sali Berisha dhe Presidentin Ilir Meta duke iu drejtuar me anë të një mesazhi në Facebook që t’i ndezin një qiri Ramës, pasi pa ndihmën e tyre nuk do e kishte fituar dot mandatin e tretë.

“Ndizeni ndonje qiri ne Sari Salltik, t’u marre Haxhi Bektashi me te mire…

Ndizeni nje qiri dhe per Ramen, se pa ndihmen tuaj nuk do kishte shans per te marre mandatin e trete…”, shkruan Hoxha.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here