Ndodh e keqja e madhe/ Autobuzi bie në kanal: 40 persona kanë humbur jetën

0
13

Të paktën 40 persona kanë humbur jetën në Indinë qendrore, pasi një autobus doli nga rruga dhe përfundoi në kanal.

Sipas autoriteteve, gjashtë persona u shpëtuan nga automjeti, i cili kishte 46 pasagjerë, pavarësisht se kapaciteti i tij ishte për 34.

Ek ipet e Shpë timit nga Fo rca Shtetërore e Menaxhimit të Fatkeq ësive gjetën 40 trupa dhe po kërkonin për pasagjerë të tjerë, tha Pr okurori i Qarkut në Indinë Qendrore.

Furnizimi me ujë në kanal u ndërpre, gjë që përshpejtoi oper acionet e shpëtimit dhe dy vinça nxorrën autobusin nga uji.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here