Ndodh në qytetin shqiptar, pas vapës së tme.rrshme ndodh fenomeni i cuditshëm natyrorëStuhia e shiut, shoqëruar me reshje breshëri kanë përfshirë ditën e sotme Podujevën.

Temperaturat e nxehta prej disa ditësh në Kosovë, duket se ua kanë lënë vendin reshjeve të shiut dhe ditëve me vranësira.

Ashtu si edhe në Shqipëri, Kosova u përball këto ditë me valën e të nxehtit afrikan, ndërsa sot u paralajmërua për stuhi dhe rrufe në disa qytete.Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *