Ndodh për herë të parë! Në kuzhinën e shefit më të njohur në Shqipëri do gatuan një grua shtatzënë dhe të gjithë gratë do e shikojnë: Jam e lumtur!

0
27

This post has already been read 23 times!

Katerina është në muajt e parë të shtatzënisë, por ajo ka dashur me patjetër që të realizojë ëndrrën e saj për të qenë në edicionin e tretë të H ell’s kitchen. Ajo ka marrë përsipër gjithë rre zikun dhe pres io nin që mund të ketë kuzhina e “dja llit”.

Pse iku kaq papritur Renato Mekolli?!

Në këtë rrugë drejt realizimit të ëndrrës, Katerina nuk do të jetë e vetme, por pranë saj do të jetë së bashku me engjëllin që pritet t’i japë jetë së shpejti. Gjendja e saj shëndetësore është shumë e mirë dhe shprehet se bebushi i ka sjell fat të mirë përderisa u pranua në audicionet e H ell’s Kit chen!

Ka punuar si ndihmës kuzhiniere, por këtë herë synon që me pjesëmarrjen në “Hell’s Kitchen” të përmirësojë aftësitë e saj dhe të bëhet një kuzhiniere shumë e mirë.

Tani ka ardhur momenti që e ndjen veten gati që të marrë drejtimin e kuzhinës ! Sigurisht që do të ketë mirëkuptimin dhe mbështetjen e shef Renatos, por do të g jyk ohet njëlloj si konkurrentët e tjerë për aftësinë e saj në gatim.

For the first time on screen, Renato Mekolli invites his mother to the show

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here