Në Itali punone kërcimtar që kënaqte femrat/ Riniani e thotë hapur: Unë e kam tradhtuar 3 herë të dashurën, ajo më tha..

0
19

Në takimin e Rinianit dhe Jasminës pati disa rrëfime nga ana e 33-vjeçarit rreth lidhjeve të tij të shkuara.

A foli për vajzën të cilën e kishte tradhtuar njëherë pasi flisnin për devotshmërinë në lidhje.”

“Isha i ri atëherë, dhe pa eksperiencë, dhe e tradhtova, ajo ma fali, por ma fali njëherë, ma fali dy herë, herën e tretë më tha po iki, por di që më donte shumë mua,” tregoi Riniani.

“Ka qenë dashuria jote e parë?” pyeti Jasmina. “Jo, nuk ka qenë dashuria e pare, por që prej atëherë kanë ndryshuar shumë gjërat, unë e di se çfarë dua,” tha Riniani.

.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here