Një 43-vjeçar shqiptar është dënuar me 15 vite bu.rg pasi pranoi një komplot për të furnizuar me kok.ainë dhe pastruar mijëra paund. Ervin Patru, 43 vjeç nga Shqipëria, u arrestua në shtëpinë e tij në Harrow në Maryatt Avenue si pjesë e një hetimi në dhjetor 2020. Hetimi filloi pasi oficerët analizuan mesazhet e ndara nga Patru në Encrochat, një platformë e koduar e mesazheve që përdoret kryesisht nga krim.inelët.Nën pseudonimin ‘veteranbeer ’, Patru shkëmbeu 14,000 rreshta mesazhesh në lidhje me shitjen e kok.ainës së klasit A. Mesazhe u gjetën gjithashtu që lidhnin Patru me një arrestim të mëparshëm kur një shtetas shqiptar u gjet me katër kilogramë ko.kainë pas një ndjekje të shpejtë të policisë. Mesazhet përmenden katër ‘pako’ të cilat ‘u sekuestruan’ dhe ai shprehu lehtësimin që një bashkëpunëtor i ‘rënë’ nuk ‘foli dhe prishi gjithçka.’ Pas hetimit, ai u akuzua më 11 dhjetor të vitit të kaluar për furnizime të dr.ogës së klasit A ​​dhe pastrim parash.Patru u deklarua fajtor për të gjitha akuzat dhe u dënua të martën (22 qershor) në Gjykatën e Harrow Crown me 15 vjet b.urg.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here