Nëna e tyre ka një sëmundje të ligë, dy vajzat e vogla rrëqethin: Na ndihmoni të shpëtojmë mamin tonë po patët zemër ose ajo do humb jetën

0
21

This post has already been read 16 times!

Ata ishin një familje e lumtur derisa 42-vjeçarja Iryna Ritter u sëmur. Burri i saj dhe dy vajzat po bëjnë çdo gjë që ta shpëtojnë.

A Literary Tour of Heidelberg

Gruaja është shumë e sëmurë dhe ata luten që ta shpëtojnë. Alexander 39 vjeçe dhe Iryna kanë qenë çift që nga viti 2007, ata jetojnë me vajzat e tyre Solomia dhe Sophie.

Deri në vitin 2019 ata ishin një familje e lumtur, më pas në shkurt të po atij viti ai foli në telefon me gruan e tij dhe ajo po fliste e hutuar. Më pas u vizitua dhe sëmundja që kishte ishte shumë e rëndë.

Iryna Ritter ka një tu mor të pashë rueshëm në tru. “Gruaja ime qau shumë”, thotë Alexander Ritter.

“Vajzat e mia gjithashtu janë shumë të pr ekura. Ne përpiqemi të shijojmë ditët tona të fundit.

“Vetëm infuzionet e ndihmojnë atë”, thotë Alexander Ritter. Gruaja e tij është në terapi në Klinikën Universitare në Heidelberg, ku ajo mori katër infuzione me ilaçin Avastin, secili kushtonte 1,821 euro.

Kompania e sigurimeve shëndetësore KKH pagoi. Ritter: “Pas kësaj ajo ishte në gjendje të fliste më mirë, madje edhe të qëndronte përsëri në këmbë.

Por tani ata nuk pranojnë që të t’i japim më infuzione. Vajzat e saj lutem për nënën e tyre që ta ndihmojnë.

Kalorësit katër vjet më parë kur bota e tyre ishte akoma në rregull

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here