Nëna shqiptare bën për sp ital fëmijën e saj, i vuri kabllon dhe e ….. Si nuk ka pasur shpirt?

0
30

This post has already been read 19 times!

Të martën është arr estuar një grua nga Istogu që kishte rr ahur fëmijën e saj me ka bllo.

500+ Boy Crying Pictures | Download Free Images on Unsplash

Rastin për Klan Kosovën e ka konfirmuar zëdhënësi i p olicisë për rajonin e Pejës, Fadil Gashi.

“Rasti është njoftuar në p olici dhe nëna është arr estuar me vendim të prok urorit për 48 orë. Fëmija ka marrë tre tman mjekësor, ku i janë hasur edhe lë ndime në pjesët e ndryshme të trupit. Ndërsa, fëmija është dërguar i sigurt tek një familje që pranojnë vullnetarisht fëmijë dhe nuk është vendosur ende nëse do i kthehet nënës”, ka thënë ai.

Këngëtarja e njohur kosovare përfundon në spital - Lajmet e fundit - Zëri

/RDA News

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here