Nëse jeni kjo shenjë, ju pret një lidhje dashurie e re në maj – Shkodra News


UJORI

Ujori i dhjetë ditëve të para gjithashtu do të jetë me fat dhe ne do të shpjegojmë pse. Për ju, Binjakët janë shtëpia juaj e 5-të që ka të bëjë me flirtimin, parathënien, romancën dhe romancën në përgjithësi. Atëherë ju do të keni për muajin maj, Merkurin, Venusin dhe Diellin në shtëpinë tuaj. Eh, çfarë tjetër të kërkosh? Të gjithë këta planetë do të japin shtysë dhe do të ndriçojnë pjesën e jetës suaj të dashurisë! Shtoni dhe Jupiterin në një 2 nga shtëpia juaj, Peshqit dhe enigma është e përfunduar. Jupiteri do të rrisë dëshirat dhe epshet tuaja, do ju bëjë tërheqës dhe do të doni të çiftëzoheni si kurrë më parë. Shpresojmë të gjesh atë që gjithmonë ke kërkuar!

DEMI

Demat e dhjetë ditëve të para gjërat do të jenë të thjeshta për ju! Do të bëheni simpatik dhe të parezistueshëm. Favor ju do të keni Jupiterin te Peshqit, i cila për ju është shtëpia dhe kjo nënkupton se flirtet në mjedisin tuaj shoqëror nuk do të mungojnë. Të gjithë planetët komplotojnë për t’ju çiftuar ose të paktën për t’ju dhënë një muaj tejet erotik.

AKREPI

Ne ju lamë Akrepat të fundit, por na besoni se muaji maj do të jetë “i nxehtë”. Përsëri, ne po flasim për përfaqësuesit e dhjetë ditëve të para, të cilët do të shohin shtratin e tyre duke marrë flakë dhe flirtet nuk do të ndalen. Fillimisht filloni duke thënë se Mërkuri, Venusi dhe Dielli do të jenë në Binjakët, dmth i 8-ti nga shtëpia juaj ka të bëjë me seksin. Dhe kur kaq shumë planetë theksojnë shtëpinë e seksit, kënaqësive dhe zmbrapsjeve erotike, ju e kuptoni se çfarë duhet bërë. Por nuk është vetëm kjo. Ju do të keni dhe Jupiteri nga Peshqit për të “ndriçuar”. Shtëpia juaj që ka të bëjë me dashurinë, flirtin dhe marrëdhëniet. Çfarë tjetër të kërkojmë? Do të “digjni” zemrat dhe çarçafët! Ju urojmë më të mirën!


Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *