Nga dita e Hene, hyrja në Itali bëhet vetëm me barcode, si të aplikoni për ta marrëPrej ditës se hene, 24 maj, për të hyrë në territorin italian nga çdo vend i botës duhet të plotësohet një formular dixhital.

Prej kësaj date hyrja në Itali do të bëhet sipas kushteve të klasifikuara në lista A, B, C, D, E, ku bën pjesë Shqipëria e që përfshin të gjitha vendet jo anëtarë të BE e ekstra zonës Schengen.

Ky formular është i detyrueshëm për çdo vend dhe regjistrimi në këtë platformë do të mundësoj një kod përkatës (QRcode) që duhet të tregohet në çdo pikë kontrolli kufitar si dhe në momentin e nisjes me avion apo me anije.


Previous articleNjoftohet ndërtimi i hekurudhës Shqipëri-GreqiNext articlePropozohen dy rivalët e Bashës qe do të jenë pjesë e garës për kreun e PD

Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *