Nga nesër vendi jonë do të përballet me lehtësim të masave an.ti co.vid. Një gjë të tillë e bëri të ditur Komitetit Teknik i Ekspertëve, të cilët duke iu referuar uljes së rasteve të inf.ekti.meve dhe vi.ktim.ave, vendosën që të lehtësojnë masat.Duke filluar nga nesër nuk do të jetë më e detyrueshme mbajtja e ma.skave në ambiente të hapura, ndërkohë në ambiente të mbyllura do të mbahet.Orari i lëvizjes është shtyrë me një orë, duke vijuar nga ora 06:00 deri në orën 23:00.Klubet e nates, diskot, vijojnë të mbeten të mbyllura. Muzika do lejohet deri në orën 22:00.

Nga 15 Qershori-grumbullimet në ambjentet e jashtme nga 10 persona bëhen 50 persona, duke respektuar rregullat e distancës sociale në zbatim të protokolleve të ISHP.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here