Nga sot ndryshojnë shumë gjëra, Manastirliu jep lajmin e madh… Per me shume info lexoni me poshte

Nga dita e sotme, 1 qershor, ka nisur lehtesimi i masave, si heqja e maskave anti covid dhe shtyrja e ores policore.“Sot nis lehtësimi gradual i masave anticovid, për një sezon turistik përtej pandemisë”, shkruan Manastirliu.Me poshte keni dhe rregullat e reja qe duhen respektuar nga sot:Share:

Author: rda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *