Report Tv mëson detaje të reja nga ngjarja e rëndë që u zbulua ditën e sotme në Kavajë.

Bilbil Shirja 48-vjeç ka dj egur për zë gjalli në makinë gruan e tij Fëllënza Shirja, 45-vjeçe. Mësohet se çifti ishte në proces divorci, të cilin e kishin hapur prej 2 muajsh. Të hënë pritej që të mbahej seanca e fundit.

48-vjeçari e ka marrë gruan tek banesa e pindërve, e ka mbyllur në makinë dhe më pas i ka vënë fl akën

.

Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here