Gjashtë fëmijë vdiqën dhe 18 të tjerë u plagosën në një aksident trafiku në rajonin Stavropol në Rusi sot, njoftuan shërbimet e urgjencës.

Sipas informacionit paraprak nga Inspektorati Shtetëror Rus për Sigurinë e Trafikut, tre automjete, përfshirë një kamion dhe një autobus, u përplasën sot në autostradën Astrakhan-Stavropol në jug të Rusisë, raporton agjencia Tass.

Deri më tani, vdekjet e gjashtë fëmijëve janë konfirmuar, dhe të paktën tetë të mitur janë midis të plagosurve, dhe të gjithë janë transferuar në spital.

Drejtoria rajonale e Inspektoratit Shtetëror Rus për Sigurinë e Trafikut njoftoi se, sipas informacionit paraprak, kamioni u përmbys gjatë manovrës dhe përplasi automjetin me një një grup fëmijësh nga Volgograd në Cherkessk, sipas agjencisë.


Leave A Reply

Please enter your comment!
Please enter your name here